SPECIALISERADE PÅ TILLVERKNING AV MODELLER & DETALJER

 

Vi arbetar med allt från en enkel skiss till ritning - och ibland bara från en idé...

Många av våra kunder vill ha en eller flera modeller tillverkade för att tex använda vid olika mässevenemang, eller som förevisning av hur just deras produkt fungerar och ser ut. Många företag har upptäckt fördelen med att istället för att enbart ha ritningar och skisser att visa upp, även ha en modell stående på bordet som deras kunder i sin tur kan vrida och vända på. Det har visat sig att får den tilltänkta kunden se produkten "levande" istället för bara på papper får man en bättre uppfattning om hur den fungerar, och oftast leder det till en order för företaget.

Flera av våra kunder använder även sina modeller till att ge bort i present vilket också är uppskattat.

Allt vi gör är hantverk och därför anpassas allt in i minsta detalj och är sin tur unik. Vi använder oss av en mängd olika material, från stål och järn till plast och glasfiber, självklart helt beroende på ändamålet.

Vi kan även tillverka och anpassa modellerna så att de fungerar rent praktiskt, alltså inte bara en sak att titta på....

 

Här nedan följer lite bilder från en del av de modeller vi tillverkat. Klicka på respektive bild för att se den i större version.