STOR SORTERING AV ACRYL & POLYKARBONAT (Plexiglas & Makrolon)

 

Nedan följer en kort beskrivning av de olika materialen samt exempel på användningsområden.

Glasklar polykarbonatplast (makrolon) är extremt lämpligt till skyddsinglasningar. Plasten är mycket slagseg i alla temperaturer (från -40° till + 30°C). Polykarbonat används ofta i offentlig miljö och inom industrin där det krävs att materialet är okrossbart.

Lämpliga användningsområden för detta material är tex: väderskydd, maskinskydd, okrossbara inglasningar, altan- och balkonginglasningar, skydd i hästboxar osv.

Acrylplast (plexiglas) om den är glasklar är absolut färglös och har de bästa egenskaperna vid utomhusanvändning. Plasten påverkas ej av normalt UV-ljus och behåller därför sin elasticitet även efter lång tid utomhus. Den bästa kvalitetén är i form av www.nikeairmax90dam.biz gjutna glasklara plattor, annars är det extruderade som gäller. Vill Du ej ha glasklar acryl så finns det från vitt till svart och nästan allt däremellan.

Lämpliga användningsområden för detta material är tex: inredning, montrar, displayer, inglasningar osv. Plexiglas är även ljusledande, en typ av fiberoptik, och är därför perfekt att använda i tex skyltar och andra displaymaterial där man tex vill lyfta fram en logo eller liknande.

Vi kapar till allt i de längder och former som Du önskar.

 

Vi tillverkar även skyltar åt flera av våra kunder, ofta med polykarbonat som bakgrundsbas. Nedan är några exempel på skyltar.

    

Hör av Dig med dina ideér så ska vi se hur vi kan hjälpa Dig!